torstai 7. maaliskuuta 2013

Uusiin naimisiin

Joskus harmittelin ääneen, ettei minulla ole yksijalkaisia ystäviä: olisi niin mukavaa neuloa vain yksi sukka. Tällä kommentilla en missään nimessä halua loukata ketään raajansa menettänyttä, toisen sukan syndrooma tuppaa vain vainoamaan minua.

Ystäväni A kuuli kerran tästä ongelmastani ja kysäisi: "Minulla on yksi harmaa sukka, jonka pari on kadonnut ja tykkäsin pitää niitä. Yhtä sukkaa ei voi pitää, joten voisitko neuloa sille parin? Värillä ei ole väliä."

Jes! Mahtavaa! Nyt ei tarvitse muuta kuin katsoa vähän silmukkamääriä vanhasta sukasta.

Sukka valmistui nyt tammikuussa. Lankana on Novita Nallen neljä eri väriä. Kokeilin ensin toista väriyhdistelmää, mutta lopputulos oli karmaiseva. En ollut ehtinyt kovin pitkälle, joten purkaminen oli ainoa vaihtoehto. Uusi väriyhdistelmä on herkullinen ja harmaalla sukalla on uusi kumppani..! Nyt haluan itsekin tällaiset!


Raidat menevät lähes sattumanvaraisessa järjestyksessä. Mutta niissä on myös tietty juju. Keksiikö joku sen? :)

Tästä pääset Ravelryn projektisivulle. 

6 kommenttia:

 1. Aika hauskat :-) Yksivärinen ja hillitty tasapainottaa hilpeän raidallista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pitäisi useamminkin yhdistää hillittyä ja yksiväristä! :)

   Poista
 2. Ihana idea tää parittomalle parin tekeminen! Pitää ehdottomasti pistää korvan taakse talteen. Ja ehkä myös Pinterestiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Harmi vaan ettei parittomille tavallisille sukille voi tehdä samoin! :)

   Poista
 3. Onpa hauska idea! Tein joskus palatossut ihan random-väreistä, joita oli jämälangoiksi jäänyt ja tajusin, ettei värit riitä enää toiseen tossun, joten tein ihan toisenlaisen tossun toisesta, mutta hauskat niistä silti tuli! :) t. Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Anteeksi, että vastaan vasta nyt, tää kommentti oli mennyt roskapostilaatikkoon..! Eriparitossut ovat kyllä hyvä idea! :)

   Poista