lauantai 23. maaliskuuta 2013

Violettia pitsiä

Täältä tulee taas yhdet sukat lisää. Nämä violetit pitsisukat neuloin joululahjaksi ystävälleni V:lle pari vuotta sitten. Nopeat ja kivat.

 
Malli: 80. Pitsisukat by Maija-Riitta Sirenius lehdestä Novita Talvi 2010
Lanka: Novita 7 veljestä
Ravelry-projekti

Yli puolet Ravelry-projekteistani on sukkia. Miten sitä jotenkin jymähtää neulomaan jotain tiettyä? Tällä hetkellä minulla on kesken ainakin viidet sukat, joten sukkia on vain tulossa. Joskus silloin tällöin neulon ehkä pipon, mutta kunpa voisin rohkeasti uskaltaa kokeilla jotain muutakin.

Tällä hetkellä lankavarastoni koostuu lähinnä sukkalangasta. Ehkä tässä on siis tulossa jatkossakin vain sukkia, koska olen päättänyt, että lankamäärän on radikaalisti pienennyttävä, ennen kuin saan taas ostaa lankaa. Nojaa, sukat ovat kivoja, mutta tällä hetkellä voisin kaivata vähän vaihtelua.

10 kommenttia:

 1. Seiskaveikasta voi tehdä myös niitä pikkulasten supersuosittuja kässänopen painajaisen villatakkeja, onnistuu aina ja on mukavaa vaihtelua sukille. :)

  tytti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikäköhän villatakki se on? En ole koskaan tehnyt pikkulapsen villatakkia, joten ei nyt välähdä..!

   Poista
 2. Kivat ja nätit sukat :) Mulla on vähän sama juttu noiden sukkien kanssa, jotenkin tulee niitä aina tehtyä kun ovat sellasia kivan nopeita projekteja, mut toisaalta olen sitä mieltä että villasukkia ei koskaan voi olla liikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hyvä pointti! Sitä paitsi usein sukat ehtivät valmistua ennen kuin ehtii pahasti kyllästyä :) Niitä on myös kiva antaa lahjaksi! :)

   Poista
 3. Niin kauniit <3 Mun to do- lista se vaan kasvaa :)

  VastaaPoista