tiistai 19. maaliskuuta 2013

Ticoraitaa

Joidenkin helppojenkin neulomusten kanssa menee yllättävän kauan aikaa. Nämä sukat aloitin tammikuussa 2011 ja ne valmistuivat lopulta vuosi ja kuukausi myöhemmin. Syynä oli taas käsialan muuttuminen toisessa sukassa.


Tykkään sukista hirmuisesti. Nämä olivat kerrankin itselle! Perussukka päästärevityillä silmukkamäärillä on usein ihan jees :)

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Liukuvärin seuraaminen oli todella kivaa neuloessa!

   Poista
 2. Ihanat sukat ja mustat raidat välissä on tosi kivoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mietin välillä uusia väriyhdistelmiä ja vaikka niitä välillä keksiikin, niitä ei heti välttämättä ehdi toteuttaa...

   Poista
 3. Nämä on kyllä kivat. Tuo Tico ticon väri näyttää niin hyvältä mustaa vasten, yksinään se näyttää ehkä tylsemmältä. Sinun pitäs vissiin nopiampaa hoitaa nuo sukat pois puikoilta aina ettei pääse käsiala liiaksi muuttumaan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo on kyllä kieltämättä mun ongelma näissä. Yleensä noin vuoden muhimisen jälkeen päätän jatkamisesta tai purkamisesta. Usein se käsiala on tosiaan liiaksi muuttunut, joten pitääpä skarpata :)

   Poista
 4. Aivan ihanat! Mitä lankaa tuo musta on? Mulla olis kans yks ticotico odottamassa ja siitä oon jotain yrittänyt keksiä, nyt tiedänkin mitä teen. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Musta lanka on Austermann Step, johon olen tykästynyt. Erityisesti musta vaikuttaa tosi kestävältä, mutta pitää odottaa pitkän tähtäimen käyttökokemuksia :)

   Poista