maanantai 25. maaliskuuta 2013

Pestoapinat


Kerrankin sukat, joissa ei ollut merkkejäkään toisen sukan syndroomasta! Minulla meni näihin sukkiin alle viikko. Kyseessähän on erittäin suosittu sukkamalli Monkey: Ravelryssa projekteja on huikeat 16614. Ajattelin ensin, etten aio neuloa sitä ollenkaan, koska tämä ylihypetetty malli ei mielestäni ollut mitenkään erikoinen.

Knit. Sock. Love. -kirjan tiimoilta Ravelryssa järjestetty KAL sai minut silti luomaan silmukat puikoille.Lankaa oli ihana neuloa! Jälki oli siistiä ja pieni läikikkyys ei haitannut kuvion näkymistä. Aluksi ajattelin antaa nämä jollekin, mutta lopulta tykästyin sukkiin itse..!


Lanka on ollut yllättävän kestävää. Olen käyttänyt sukkia vuodesta 2011 säännöllisen epäsäännöllisesti, mutta ne ovat edelleen nukkaantumattomat ja siistit. Varsin harvinaista.

Malli: Monkey by Cookie A (ilmainen), minä neuloin kirjasta Knit. Sock. Love.
Lanka: Cherry Tree Hill Supersock Select Semi
Puikot: 2.5
Tästä Ravelry-projektiin

14 kommenttia:

 1. Kaunis piristävä vihreä! On varmaan joku syy, miksi toiset mallit ovat niin suosittuja. Tämä ainakin on kaunis ja koska sama mallineule toistuu, se ei ole turhan haastava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mallineule oli tosiaan varsin simppeli, sen oppi matkan varrella ulkoa ja siten sukat valmistuivat nopeasti :)

   Poista
 2. Wau, minkä väriset apinat! Upeat!

  VastaaPoista
 3. Ihana vihreä, harvoin langoista löytyy näin kaunista vihreää väriä mikä miellyttää silmää. Mallissakaan ei ole mitään vikaa, täytyneepi harkita kokeilua itsellekin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väri on kyllä ihana. Tykkään raikkaista vihreistä sopivana annoksena :)

   Poista
 4. Hienot sukat, vaikka ovatkin vähän liian vihreät minun makuuni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kaikki värit eivät ole kaikkien mieleen, mutta varmasti kaikille väreille on tykkääjänsä :)

   Poista
 5. =) Ei voi olla liian vihreää! Ihan superihanat sukat! Ja niin olet kehunut langan kestävyyttä että toivin vain että tuota kyseistä lankaa on vielä jossain saatavilla vuoden lopussa kun tämän vuoden pinnistelyni lankahamstrauksen jarrutteluksi on vihdoinkin lopussa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Nää on neulottu kuitenkin jo muutama vuosi sitten, mutta ehkä lankaa vielä jostain saa..!

   Poista