sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Hihanjatkeet

Kuoromme yleisin keikkamiljöö on kylmä kirkko talvella. Kuoropaita ei ole tästä näkökulmasta 3/4-hihoineen kovin käytännöllinen, sillä tauoilla alkaa yleensä paleltaa hervottomasti. Hihanjatkeet ovat siis ratkaisuna tähän pikku pulmaan.


Keksin päästäni silmukkamäärät, neuloin sileää neuletta ja kavensin aika ajoin. Kuoropaita on tummansininen, joten varastoissani ollut Seitsemän veljestä oli väriltään lähimpänä. Tosin värien yhteensopivuus ei ollut ihan täydellinen.Langaksi olisi kyllä kannattanut valita jokin hieman ohuempi lanka, koska hihanjatkeista tuli aika paksut ja niiden kanssa tulee välillä kuuma..Tästä Ravelry-projektiin


Harmi vaan, että hukkasin nämä Oulaisten kirkkoon edellisellä kiertueellamme viime keväänä, eikä niitä tiedustelujen jälkeenkään löytynyt.. Pitää siis neuloa uudet.

4 kommenttia:

 1. Voi voi, mutta ajattele positiivisesti, joku muukin tykkäsi niin paljon hihattimistasi, että halusi ne itselleen. Minultakin tilattiin kerran hihanjatkeet, mutta vain sellaiset 10 cm pituiset ja vähän pitsiset. Oli myös liian lyhyet hihat. Ihan hieno idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ehkä ne jossakin lämmittävät jotakuta.. :) Eivätkä ne olleet niin täydelliset, että minua liian paljon harmittaisi. Onpa ainakin syy neuloa uudet..! :)

   Poista
 2. oi että sinulla on ihania neulomuksia ja mahtavia ideoita! Taitaa olla koko ajan jotain puikoilla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Postaustahti saattaa hieman hämätä, sillä postailen tässä samalla vanhoista projekteista. Mutta puikoilla on tosiaan koko ajan jotain, nytkin ehkä viidet tai kuudet sukat ja neuletakki ja pipo ja..... Pitäisi ehkä saada niitä ensin valmiiksi ;)

   Poista