torstai 14. helmikuuta 2013

Voi palmikoita!

Uskaltauduin pari vuotta sitten kokeilemaan projektia, jossa oli hieman enemmän palmikoita. Sittemmin olen oppinut neulomaan tällaisia palmikoita myös ilman palmikkopuikkoa (mikä muuten oli aluksi tosi pelottavaa..!)

Shedir-pipon kanssa meni tovi jos toinenkin, mutta lopputulos yllätti positiivisesti uudelleen aloittelevan neulojan!
Rose Mohairin kanssa sain taistella, mutta lopputuloksesta tuli kaunis! Erityisesti ihastuin päälaelle muodostuvaan kukkaan (tai tähteen?).


Malli: Shedir by Jenna Wilson
Lanka: Novita Rose Mohair
Puikot 3.0

Ravelry-projekti

Tämä pipo meni lahjaksi ystävälle. Suunnitelmissani on piakkoin neuloa uusi samanlainen Shedir erivärisenä ystäväni äidille. Tästä edellisestä versiosta on jo niin kauan, että uskaltaudun yrittämään uudelleen! Keskeneräisiä projekteja pitää saada silti puikoilta ennen uuden pipon aloittamista!

6 kommenttia:

 1. On kyllä nätti pipo! Ihana yksityiskohta tuo päälaelle muodostuva kuvio.

  VastaaPoista
 2. ihana pipo, pakko tehdä tollanen vaikka muuten vierastan rosea lankana :) mutta miten kummassa neulotaan palmikkoa ilman apupuikkoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Varmasti pipon voi tehdä jostain muustakin langasta! :) Täältä voi katsoa esimerkkiä (suosittelen niin lämpimästi! Noin miljoona kertaa nopeampaa, mutta vaatii aavistuksen rohkeutta...! ) http://www.grumperina.com/rightcable.htm

   Voin myös näyttää sulle kun nähdään maaliskuussa! :)

   Poista