lauantai 23. helmikuuta 2013

Perusraitaa perusjeesmeiningillä

Olen elämäni aikana tehnyt poikkeuksellisen vähän perussukkia (sileää neuletta maksimissaan raidoilla). Joskus toki lanka vaatii sileää neulomusta päästäkseen oikeuksiin, mutta muuten onnistun yleensä saamaan perusraidoilla aikaan varsin tylsiä lopputuloksia (pitäisipä yhdistellä rohkeammin..) puikoilta.

Tällä kertaa esittelyssä on perustylsät perusraitasukat, jotka lähtivät joululahjaksi siskon poikaystävälle vuonna 2010. J, seuraavalla kerralla saat vähän mielenkiintoisemmat sukat.


Omalla tavallaan sukat ovat varsin kivat. Raidat ohenevat kärkeä kohti ja mukana on myös miehekkään punainen lanka. Ihankivaperusjees.


Sukat taisivat lopulta olla kuitenkin liian suurta kokoa. Sorry. Ehkäpä seuraavalla kerralla osun paremmin oikeaan. Kuvassahan tämä koko-ongelma ei tule ilmi, sillä sukkamallina ei ole J vaan I.
Malli: Perusmeininkiä omasta päästä
Lanka: Novita 7 Veljestä (musta), Novita Jussi (harmaa) ja Idena Raggegarn (punainen)
Puikot: 4.0
Linkki ravelryn projektisivulle

 

Ai niin. Neulon kyllä muustakin langasta kuin Novitasta. Esittelen näitä alkupään projekteja ensin uusien puutteessa, mutta kyllä tulossa on tuotoksia muistakin langoista..! Kuvassa pilkahtaa myös viime postauksessa esitellyn sukkaparin alku..


2 kommenttia:

 1. Olipa mukava löytää uusi blogi! Heti täällä vastavierailulla kurkkimassa!

  Perussukat on minusta jeesjees!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa vain toistekin! Kiva, että kävit piipahtamassa :)

   Poista