keskiviikko 27. helmikuuta 2013

No seuraavalla kerralla sitten...

Monen monituista kertaa olen katsellut kärjestä aloitettavien sukkien malleja ja ajatellut: "En nyt ehdi opetella, mutta seuraavalla kerralla sitten..!" Tämä samainen ajatus kävi mielessä myös ennen joulua 2010, kun tahkosin neulottuja joululahjoja.

Ystäväni M sai nämä sukat.


Malli oli kärjestä aloitettava, mutta loin samat silmukkamäärät ja tein varresta alaspäin. Kyseessä ei ole kirjoneule, vaan ruutukuvion luo löysä silmukka, joka kulkee pinnan päällä. En aluksi tajunnut ollenkaan, miten tämä silmukka siihen saadaan, koska tulkitsin ohjetta jotenkin oudosti. Muutaman purkukerran jälkeen asia kuitenkin valkeni ja pääsin eteenpäin.


Kuvat on otettu joulukuussa, joten valoa ei tosiaan ole paljon. Värit ovat vääristyneet ja kuvat ovat tummia. Sukkien siis pitäisi sisältää pinkkiä ja kahta eriväristä violettia. Ja mustaa tietenkin.


Yhtä asiaa en vain tajua. Olen monesti tehnyt ohuelle langalle tarkoitetun ohjeen samalla silmukkamäärällä paksummasta langasta. Silti sukista tulee ihan käyttökelpoiset. Ei ehkä ihoa nuolevat, mutta sukat kyllä. Neulonko niin tiukkaa vai onko Suomessa totuttu löysiin sukkiin?


Karosukat by Susan Moskwa (ilmainen)
Lanka: Novita 7 Veljestä ja Novita 7 Veljestä Raita
Puikot: 3.5
Linkki Ravelryyn

Se seuraava kerta muuten sitten vihdoin tuli. Kerron siitä sitten, kun sen aika on :)

4 kommenttia:

 1. Onpa oikein mun mieleiset sukat. Noista alemmista kuvista näkee vähän sitä päällä kulkevaa silmukkaa, ja kivalta näyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Näitä oli varsin kiva neuloa, kun hoksasi miten homma toimii :)

   Poista
 2. Kiva kun kävit ja jätit puumerkkisi. Näinhän sitä tulee uusia ihania blogeja seurantaan. Osa vanhoista jäi matkan varrelle kun viimevuonna oli se vuodatuksen iso hävitysjuttu.
  Laittaisitko tuohon kommenttiosioon myös sen URL-vaihtoehdon. On helpompi kommentoida kun ei tarvitse kirjautua erikseen google-tilille. Saat paremmin kommentteja koska joku muukin ajattelee samoin kuin minä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tulit piipahtamaan! :) Yritin tsekkailla tuota URL-vaihtoehtoa asetuksista, mutta se ei osunut silmään..! Voisitko hieman valistaa aloittelevaa bloggaajaa mistä se löytyy..!? Kiitos vinkistä joka tapauksessa! :)

   Poista