keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Ihana kirja ja keskeneräinen

Sain viime viikonloppuna luettua ihanan kirjan. Säikähdin nähdessäni Rafik Schamin Damaskoksen rakastavaiset -romaanin olevan lähes 900-sivuinen tiiliskivi, mutta ah, se osoittautui ihanaksi lukukokemukseksi. En olisi halunnut kirjan päättyvän koskaan. Haikein mielin palautan sen kirjastoon.

 

Kuvassa näkyy myös keskeneräinen sukkapari, joka etenee hitaasti, mutta varmasti. Keskittymistä vaativa kuvio ei ihan sovi bussineuleeksi..

8 kommenttia:

 1. Tervetuloa joukkoon kummaan!:D Sulla on upea ulkoasu täällä. Tsemppiä kurpitsan värisiin sukkiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ulkoasu voi vielä hioutua, koska en vielä oikein osaa kaikkea:) Sukat ovat jo voiton puolella (huh!) Sullakin on ihana blogi! Tervetuloa myös lukijakseni (minullahan niitä ei vielä kovin montaa ole..!) :)

   Poista
 2. Ihanan näköiset sukat tulossa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Yritän saada ne valmiiksi viimeistään ensi viikolla.. Lukijaksi saa myös tulla, saisin ehkä lisää blogi-itsetuntoa :) Sulla on myös tosi ihana blogi!

   Poista
 3. Oo, näyttää todella kauniilta nuo valmistuvat sukat kuvassa! Innolla jään odottelemaan, miltä ne näyttävät valmistuttuaan.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Samaa odotan minäkin! Kaunis kuvio, mutta neulominen on hidasta ja ajatukset hieman karkailevat jo seuraaviin juttuihin! Tervetuloa lukijaksi! :)

   Poista
 4. Ah, näyttää samalta mallilta jota joskus aloitin! Saapa nähdä ehdinkö saada koskaan valmiiksi, keskeneräisiä ja pitäis tehdä -projekteja on sellainen läjä... Jään myös lukijaksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo sukat ovat valmistuneet ja aion kuvailla niitä tänään :) Ehkä siis pian tulossa postaus niistä.. :) Tervetuloa lukijaksi! :)

   Poista