maanantai 6. lokakuuta 2014

Samistelupökät


Kymmenen kuukautta sitten elämääni ilmestyi ihana karvainen uros. Elämässäni hengailevat ihmiset ovat suuressa vaarassa altistua ompelu- tai neulomisvimmani tuloksille. Ihana O ei tietenkään voinut niiltä välttyä.

Onneksi O:n pukeutumista ei tarvitse vahtia. Tyylitajuinen mies pukeutuu julkisilla paikoilla liikkuessaan mustaan, valkoiseen ja harmaaseen. Joskus jopa ruskeaan tai tummansiniseen. Kotona ei kuulemma ole niin väliä.

Minun luokseni hän tarvitsi kotipökät, ettei tarvitse aina hengata farkuissa.

Minä: "Mikä väri valitaan sun kotipöksyihin?"
O: "Ei mitään väliä."
Minä "Ai oikeasti? Saanko tehdä pinkit?"
O: "Saat."
Minä: <3


Näpyttelin Selialta pinkkiä joustocollegea meille molemmille. O:n kotipökät on Joka tyypin kaavakirjasta ja itselleni piirsin leggarit Mallikelpoisen ohjeella. Piirsin nollaväljyyksillä, mutta silti minun piti ottaa pari kertaa keskisaumasta sisään, jotta sain leggareista istuvat.

O sai itse valita taskujen kanttausvärin. Minulla oli mielessä tummansininen, mutta O yllätti valitsemalla vihreän! Vihreää nyöriä piti hakea Tallinnasta asti kanttien kaveriksi. Housujen valmistuminen oli äärimmäisen hidasta saumuriongelmien takia, mutta nyt O sai vetää valmiit pinkit pöksyt jalkaan!

Housujen alla saa kuulemma olla myös mitä väriä tahansa, joten minäpä siis aloin hassutella. Piirsin O:n hyvin istuvista boksereista kaavat ja leikkelin ruskeasta Love Butterflysta jääneet palat boksereiksi, ja lisäsin pinkkiä pallokangasta kaveriksi. :) O olisi halunnut T-paidan ruskesta rakkausperhosesta, mutta palasesta ei riittänyt siihen tarkoitukseen, joten lohdutukseksi ompelin bokserit :) Hihittelin itsekseni näitä ommellessani aivan hillittömästi. O kuitenkin näytti näille vihreää valoa :)

ps. (Meillä ei oikeasti ole tapana samistella ihan näin paljon kuin kuvat antavat ymmärtää..)

pps. O, oot ihana, tykkään susta <3

4 kommenttia:

  1. Tosi hyvän näköiset housut!! Pinkki värikin on tosi hyvä!! Ja aivan ihana samistelukuva <3

    VastaaPoista
  2. Kivat samisteluhousut! Hauskat bokserit, rakkausperhonen sopiikin niihin hyvin :).

    VastaaPoista
  3. Hienot samistelupökät ja veikeät bokserit - ja söpö samistelupökäkuva :)

    VastaaPoista