torstai 9. lokakuuta 2014

Roosa nauha -huutokauppa 10.10.2014

Minulla on ilo olla mukana ihanassa Saumanvara-ompeluryhmässä Facebookissa. Saumanvara tempaisee Roosa nauha -kampanjaan valmistamalla käsitöitä huutokaupattavaksi. Viime vuonna Saumanvaran Roosa nauha -huutokauppa tuotti kampanjaan hurjat 6500 euroa! 

Tuotteet huutokaupataan Saumanvaran sydämestä -Facebook-ryhmässä huomenna perjantaina 10.10.2014 klo 10:00-22:00. Kannattaa käydä tsekkaamassa kaikki ihanat huutokauppakohteet ja osallistumassa! :)


Tänä vuonna minäkin uskaltauduin mukaan. Ompelin setin pikkareita koossa 110/116 Tanttarallan kaavalla. Kiitos, että kaavaa sai käyttää huutokauppatuotteisiin! :)


Ompelin huutokauppaan myös isot miesten bokserit. Nämä ovat ovat kokoa XXL-XXXL. Täytyy myöntää, että näistä tuli vahingossa näin isot. Toivotaan, että näillekin löytyisi sopiva käyttäjä.


Tässä iski tietenkin alemmuuskompleksi, kun selailin muiden tekemiä tuotteita. Ompelijana en ole ihan niin hyvä vielä, mutta parhaani yritin..!

2 kommenttia:

  1. Voi, älä suotta pode alemmuudentuntoa! Nämähän on todella hienot ja ennenkaikkea tarpeellista asua!

    VastaaPoista
  2. Pitkästä aikaa kävin kurkkaamassa blogiasi, minulta on bloggailu ollut tauolla, samoin blogien lukeminen. Mukava oli pitkästä aikaa käydä, sinäkin tosin taidat taukoilla :). Hyvää Uutta Vuotta!

    VastaaPoista