tiistai 30. heinäkuuta 2013

Symboli


Tämä paita on minun ja äitini yhteisprojekti. Äitini oli ostanut kankaan, piirtänyt kaavat, leikannut ja ommellut hihat, sivusaumat ja pääntien. Hän on hoikempi kuin minä, mutta hän ei juurikaan tykkää pitää ihonmyötäisiä vaatteita. Paita oli siis hänen makuunsa liian tiukka ja hän oli leikannut rinnan alle sauman ja lisännyt kaistaleen, jonka avulla hän yritti saada paitaan istuvuutta. Paita oli kuitenkin vielä kahdessa osassa, kun hän oli tuominnut paidan käyttökelvottomaksi. Hän näytti sitä minulle, ihastuin kankaaseen ja malliin, joten kursin palat kasaan, huolittelin helman ja hihansuut ja sain paidan itselleni.

Hups, kuvassa tuo helma on jotenkin hassusti, kyllä se ihan suora on! Paita on ihanan raikas ja se on minulle äärimmäisen tärkeä siksi, että se on minun ja äitini välisen äiti-tytärsuhteen symboli.

Kaava on jostain SK:sta, hukkasin ohjeen, mutta lisään sen myöhemmin! Kangas on EK:sta.

Tervetuloa uudetkin lukijat! Teitä on jo huisin paljon! :)

8 kommenttia:

 1. Tuo kangas on kyllä aivan mahtava! Ja itse paitakin on tietysti kaunis. Ja äidin kanssa tekeminen tuo tietysti ihan oman tunnearvonsa sille. Hiukan olen siitä kateellinenkin, sillä oma äitini asuu niin kaukana, ettemme oikein voi yhdessä ommella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kuosi on kyllä ihanan raikas! :) En asu itsekään kovin lähellä äitiäni, mutta on kiva ommella yhdessä silloin kun se on mahdollista :)

   Poista
 2. Ihanan pirtsakka (: ja vieläkin ihanampaa, että se on valmistunut äidin ja tyttären yhteistyön tuloksena.

  VastaaPoista
 3. Ihanan pirteät värit! Juuri tuollaisia väriläiskiä kaipaisin talvella tuttujen vaatteisiin.

  Piristää kummasti kun näköpiirissä on muutakin kuin mustaa, harmaata ja ruskeaa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä oon muutenkin niin heikkona pinkin, oranssin ja punaisen yhdistelmään, että aika moni mun vaatteista kulkee sillä linjalla :D

   Poista
 4. Onpas ihanan pirtsakka paita! =)

  yhteistyö äidin kanssa on vielä koristeeksi kakun päälle! <3

  VastaaPoista