torstai 18. heinäkuuta 2013

Hellevaatetta vauvalle

Sain taas nauttia S:n ja P:n seurasta tässä taannoisena päivänä. Onneksi olin saanut tietää vierailusta etukäteen, koska ehdin hyvin surauttaa P:lle kevyestä puuvillasta helleasun. Helteet ovat vauvalle varmasti vielä tukalammat kuin aikuiselle, sillä pieni ihminen ei itse voi kuumuuden iskiessä tehdä muuta kuin huutaa. Haluaisin itse pukeutua kevyisiin, puuvillaisiin ja väljiin kesäasuihin, joten ajattelin, että P:kin voisi sellaisessa viihtyä.


Samalla saatiin myös sovituskuvia. Ja huh, puolivuotias P piti kiinni äitinsä kädestä ja seisoi! Minun onnekseni P tykkää poseerata kameralle: hänellä välähtää ihana hymy heti naamalle, kun nostan kameran esiin :) Hyvistä kuvista oli vaikea valita parasta.


Ohut kirahvipuuvilla on EK:n palalaarista. Pinkki vinokaitale on myös EK:sta.Tilasin Royal-tuotteelta tukkupakkauksen Prymin neppareita, etteivät ne pääsisi ihan heti loppumaan. Kymmenen kun ei riitä minulla mihinkään..


Solmittavat nauhat mahdollistavat pituuskasvun. Jos leveydestä ei tee tiukkaa, lahkeet voi leikata myöhemmin pois, kun P ei pituudestaan enää vaatteeseen mahdu.

Malli: OB 3/2011 3. Scallop Shell (jätin taskut pois ja sovelsin vinonauhan kanssa)

24 kommenttia:

 1. Ihana haalari ja sopiva helteille ;)

  VastaaPoista
 2. Niin söpö malli ja niin söpö haalari! :)

  VastaaPoista
 3. Ihana haalari :) Huomasin kommenttisi blogissani ja tulin heti tutkailemaan blogiasi. Klikkasin itseni samantien lukijaksikin, niin osaan tänne jatkossakin :)

  VastaaPoista
 4. Hurmaava kesäpuku! Tulis nyt vaan vielä niitä helteitäkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Silloin tosiaan oli niitä helteitä kun P haalarinsa sai.. Nyt vois vielä tulla toinen erä, että haalari pääsee käyttöön :)

   Poista
 5. Ihana, mun sisäinen lapsi itkee huutaa ja potkii kun sekin haluaa tota kangasta! Missä sä käyt shoppaamassa sun kankaat? munkin täytyy käydä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli Eurokankaan palalaarista (Kluuvissa täällä Helsingissä), kävin siellä myös tänään ja kangasta pilkahti vielä :)

   Poista
 6. IHana vaate, vauva ja kangas. blogissä paljon mukavia juttuja, lukijaksi jäin :)

  VastaaPoista
 7. Suloinen! Käyttäjä näyttää ikionnelliselta ja varsin tyytyväiseltä :) .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hänen lempipuuhaansa oli kiskoa oikeaa lahjetta mahdollisimman ylös ja nauraa :D

   Poista
 8. Voi miten ihana asu ja vauva :) !
  Olenkin täällä sun blogissa vieraillut aiemminkin, kiva tuo viime postauksen paita :) jään lukijaksi tänne, vaikuttaa tosi kivalle blogille. :)

  VastaaPoista
 9. Onpa ihana :) Kauniin mallinen asu ja kivat värit.

  VastaaPoista
 10. Tämä on kyllä ylisöpö! Ja niin siististi ommeltu. Toivotaan vaan niitä helteitä :)

  VastaaPoista
 11. Voi että. kun tuli söpö helleasu! Ihanaa ihanalle. :)

  VastaaPoista