sunnuntai 31. elokuuta 2014

Raikas Muru

Lyhyellä varoitusajalla tuli reissu pääkaupunkiseudulta pois - sain samalla ajatuksen käydä moikkaamassa ystäviä, jotka asuvat samalla suunnalla. Halusin pikaisesti surauttaa jotain kivaa pariskunnan pienelle M-tytölle.


M:n äiti A tykkää paljon kirkkaista ja raikkaista väreistä ja olen nähnyt tytöllä paljon oranssia. Hyllystä löytyi kivaa Nanson trikoota, josta aikaisemmin olen ommellut äitini kanssa yhteistyönä paidan. Nyt kankaasta tuli sievä tunika M:lle koossa 86. Kaava oli kyllä todella reilua mitoitusta, sillä vaate näyttää 92- tai jopa 98-kokoiselta. Tunika on varmasti M:lle vielä liian suuri, mutta hän kasvaa kyllä :)


Kaava on nimeltään Muru ja se löytyy Ottobre 1/2009 -lehdestä. Pääntien kanttauksista tuli poikkeuksellisen siistit, koska kokeilin kantata nyt uudella tavalla. Yritän löytää minulle sopivan kanttaustavan ja siksi kokeilen erilaisia tapoja.


Mulla on myös ihana uusi pöytäliina, joka on Marimekon Purnukat-vahakangasta. Se löytyi kirpparilta ja sopi pöytääni kokonsa puolesta niukasti, mutta paikoillaan se näyttää aivan ihanalta <3

2 kommenttia:

  1. Tosi kaunis tunika ja ihana kangas siinä! Pöytäliinakin tosi herkku, yksi lempparikuoseista marimekolla <3

    VastaaPoista