keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Kiitä, kehu, hehkuta

Olen välillä hieman hidas vastailemaan haasteisiin ja tunnustuksiin, mutta ne lämmittävät kovasti mieltä ja kyllä ne lopulta aina tänne blogiinkin päätyvät! :)

Garnhamstern antoi minulle ihanan tunnustuksen viime vuoden puolella, kiitos todella paljon! :)
 


Käyn yleensä aina ilolla tsekkaamassa kaikki tunnustuksiin ja haasteisiin liitetyt blogit, sillä uusien ihanien tuttavuuksien löytäminen on tervetullutta! Toivottavasti joku löytää tälläkin kertaa uutta ihanaa luettavaa ja katseltavaa! :)

Seuraavilla ohjeilla eteenpäin:

Kirjoita postaukseen kiitos jollekin blogille tai bloggaajalle. Vaihtoehtoisesti voit kehua blogia, johon palaat kerta toisen jälkeen tai hehkuttaa meille muille blogia, joka on inspiroinut sinua.

Suosittele. Mukaan saa laittaa pienet perustelut tai tarinan. Näin sinä ja minä saatamme myös löytää lukulistallemme jotain uutta ja ihanaa. Haastetta saa jakaa eteenpäin omassa blogissa ja haastekuvan saa napata halutessaan mukaan.
Laitetaan hyvä kiertämään.


Minun lukulistassani on 432 ihanaa blogia, joten en tosiaan voi antaa tunnustusta kaikille. Harmi. Tällä kertaa hehkutus lähtee seuraaville blogeille:

Mutturalla
Voi jysäys kun Mutturalla-blogissa on ihania asioita! Haukon henkeäni aina ihanien asioiden äärellä! Kuvatkin ovat niin silmiä hiveleviä!

Miiinullekko
Loistavasti istuvia vaatteita, ihania kuosiyhdistelmiä ja mahtavia kokeiluja! Tämä blogi on kyllä ilo!

Leikkisät lastenvaatteet
Blogi sisältää nimenomaan upealla mielikuvituksella ja taidokkaalla toteutuksella tehtyjä lastenvaatteita! Näitä tuotoksia katsellessa alkaa väkisin suu vääntyä hymyyn :)


Jos joku ei ole vielä jossain näistä piipahtanut, piipahtakoon oitis ja iloitkoon näistä ihanista blogeista! :) 

 

2 kommenttia:

  1. Voi kiitos! Olen todella otettu tästä tunnustuksesta :)

    VastaaPoista
  2. Hei apuva! Miehän kävin tämän jo monta päivää sitte lukemassa, mutta unohin kiittää kunniasta! Kiitos ihan hirmusti! (: Oot vielä kirjottanu minun blogista niin kauhean kauniisti ♥

    VastaaPoista