tiistai 20. elokuuta 2013

Arvonnan voittajat

Arvonta päättyi sunnuntaina ja nyt on aika julkistaa tulokset. Arpoja oli mukana 94 kappaletta, ja voittoarvat valittiin random number generatorilla.

Lankapaketin voitti jenni seuraavalla komemmentilla:
 
jenni Mukaan lankapaketin arvontaan! :) 6. elokuuta 2013 17.22
 
Kangaspaketin puolestaan sai Rouva Routa seuraavalla kommentilla:
 
Rouva Routa Mukana arvonnassa kahdella arvalla, eli kommentti ja linkitys omaan blogiin. Kumpi tahansa palkinnoista kelpaisi minulle. =) 13. elokuuta 2013 15:37
 
Arvonnan sääntöjen viimeinen kohta meni näin:
Arvonta-aika on 5.8.-18.8.2013. Maanantaina 19.8. arvon voittajat. Voittajien julkistamisen jälkeen voittajilla on tasan viikko aikaa lähettää kommentilla yhteystietonsa (en julkaise kommentteja). Viikon kuluttua suoritan arvonnan uudestaan, mikäli voittajat eivät ilmoittaudu.
 
Jenni ja Rouva Routa, kommentoikaa siis tähän postaukseen osoite, johon palkinnot voi lähettää. Minulla on kommenttien tarkistus päällä, joten en julkaise osoitteitanne kaikkien nähtäville! :)
 
Onnea voittajille ja kiitos kaikille osallistumisesta! Arvonnan aikana tuli hurjasti lisää lukijoita ja sivun katselujen määrä nousi 20000 katsojan rajan yli. Kiitos teille ja tervetuloa uudelleen! :)

Epäilijöille tiedoksi, että on aivan puhdasta sattumaa, että minä voitin Roudan muruset -blogin arvonnassa ja että Rouva Routa voitti minun arvonnassani. Ei mitään vehkeilyä kyseessä ;)
 
 

4 kommenttia:

 1. Kiitos suppis, paketti perillä! Olenkin jo pikkuhiljaa alkanut ystävystyä tuon Lang Yawoll langan kanssa ja se väri <3 Sukkakirjassakin oli monta mielenkiintoista sukkamallia, joista voisi vähän soveltaa omia :) Kiitos! Miten ihmeessä maltoit luopua noista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, ilo kuulla, että niistä on iloa :) Eiköhän minulla ole hyllyssä ihan runsaasti kaikkea aiheeseen liittyvää, joten maltoin edes jostakin luopua :) Iloa neulomiseen! :)

   Poista
 2. Uskomattoman suloinen shortsihaalari!♥
  Hienoja ompeluksia täällä:)

  VastaaPoista