perjantai 13. helmikuuta 2015

Vaatteita ihanille vauvoille

Pahoittelen blogihiljaisuutta. Paljon asioita on tapahtunut viime aikoina. Marraskuussa olin harjoittelussa, joka vei kaiken energiani. Joulukuussa minut yllätti mononukleoosi, joka oli todella raju ja pitkä tauti sairastaa. Tammikuusta alkaen olen ajatellut opintoja. Toivottavasti täällä joku lukija vielä roikkuu mukana. 

Tekeleitä on tullut jonkin verran, mutta en ole ehtinyt blogia päivittää :( Nyt haluan taas korjata tilanteen.


Ystäväpiirini on lisääntynyt oikein urakalla viime aikoina. Pienille vauvoille on ihana ommella pieniä vaatteita. Paras ystäväni H ja hänen siskonsa S ja K saivat ihanat poikavauvat lähes samaan aikaan! Yritin pohtia kaikille vauvoille samanlaiset, mutta erilaiset vaatteet.

Olin saanut kutsun K:n babyshoweriin, joten K:n poika N sai tällä erää muutaman vaatteen enemmän. K ei halunnut N:lle mitään sinistä. Lupasin olla tekemättä sinistä, joten N sai keltaisen raitahupparin, raitahaalarin ja keltaiset housut koossa 62.Makea kohdistus osui vahingossa olkapäälle! :)


K:n siskojenkin vauvoja piti muistaa huppareilla. H:n vauvan sukupuoli ei ollut vielä babyshowerin aikaan tiedossa, joten jossain mielenhäiriössä päädyin yhdistämään vaaleansinistä ja violettia! H oli hurahtanut pastellisävyihin, eikä niitä minulla juuri ollut. Tämän sinisen velourin onneksi bongasin paikallisesta kierrätysryhmästä. L-poika (muuten kummipoikani <3) syntyi lokakuussa, toivotaan että hän kestää tämän sinisen, violetin ja pinkin yhdistelmän. Sari Ahokaisen Supersweet-kangasta oli tilkkuina vielä sen verran jäljellä, että sain vuorin huppariin. Violetti resori on muistaakseni Fabriinasta.Kolmas huppari on kierrätyskankaasta. Löysin psykedeelisen retroaamutakin (yllätys) paikallisesta kierrätysryhmästä. Näin mielessäni söpöt potkuhousut.


En ollut suunnitellut tekeväni tästä S:n vauvalle vielä ostovaiheessa, mutta H onneksi vinkkasi, että kangas olisi S:n makuun juuri sopiva. Hieman arastelin tehdä näin räikeästä, mutta onneksi S rakastui huppariin. Siskokset ovat saamelaisia, ja hupparin värit herättivät minussa voimakkaita saameviboja :) Olin niin onnellinen, kun S ja hänen puolisonsa A kehuivat hupparia yhteen ääneen ja korostivat, että huppari on ehdottomasti heidän lempparinsa kaikista U-pojan vaatteista <3


Vuokrin keltainen trikoo on EK:n pakalta ja resorit Marimekolta.

Pienet L, N ja U ovat herättäneet minussa elämäni ensimmäisen vauvakuumeen <3


Samaan syssyyn ompelin myös ystäväni V:n pojalle V:lle haalarin koossa 62. Ruskea joustofrotee on (hahaa) paikallisesta kierrätysryhmästä bongattu ja resorit joko Fabriinasta tai Kangashamstereista.
Oon myös ihan rakastunut tähän mun uuteen Anno-mattoon, jota olin pitkään kuolannut. Tämä yksilö oli Kaisaniemen Kodin1:n viimeinen ja vielä -40%:n alessa! <3

6 kommenttia:

 1. Siis aivan ihania! Ja toi velour-aamutakin kangas! Aivan sairaan magee! :D

  VastaaPoista
 2. Onpas kivat setit! Varsinkin tuo raitahaalari on kivan raikas :)

  VastaaPoista
 3. Upeita ja inspiroivia vaatteita <3

  VastaaPoista
 4. Aluksi aattelin, etteivät hupparit ole vauvalle niin käytännöllisiä, mutta hupparithan on ihania, etenkin nämä! Suppiksella on näissä niin paljon ajatusta, kuosia ja lämpöä. 💜

  VastaaPoista
 5. Upeita ja ihanan pirtsakoita vaatteita!

  VastaaPoista