maanantai 16. helmikuuta 2015

Joulun jälkimaininkeja


Sairastamisen takia minulla ei ollut mahdollisuutta suorittaa laajemman mittakaavan joululahjaompeluksia. Pari juttua kuitenkin tuli tehtyä pakettiin juuri ennen joulua taudin taituttua. O sai mustavalkoiset kissabokserit, koska hän on kissaihminen :) O:n perhe oli kuulemma kuorossa ihastellut näitä pöksyjä. Hih.


Toiveesta nostin hieman takakappaleen korkeutta ja tein pitkät lahkeet, jotka eivät ikävästi lähtisi rullautumaan. Kaava on piirretty hyvin istuvista ostoboksereista.

Kissakangas on tilattu Facebookin ompeluryhmän kimppatilauksena Jonicilta Ruotsista.


Äiti vinkkasi muutama päivä ennen joulua, että isä tarvitsisi navigaattorille pussukan. Piti olla kuulemma pehmustettu ja kosteutta hylkivä. Marimekon Jurmo-vahakangasta oli vielä reilu pala jäljellä, joten askartelin siitä neppareilla suljettavan pussukan. Koeversiosta tuli liian pieni, kun taas tämä varsinainen versio taisi olla vähän iso, mikä nyt ei niin paljon haittaa käytössä, kun kyseessä on säilytyspussi.


Isälle on sen verran vaikea keksiä joululahjaa, että tartuin heti tilaisuuteen, vaikka äiti oli ajatellut, että tekisin pussukan vasta seuraavaksi jouluksi.

4 kommenttia:

  1. Hauskat bokserit! Mun on kyllä lainattava tuota navigaattorin pussukka ideaa. Meillä se pyörii hanskalokerossa ja tuo sun tekemä pussi olisi just hyvä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Anna mennä! Vanua väliin niin säästyy kolhuilta :)

      Poista