keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Aarteita

Viimeisen vuoden aikana olen kiertänyt kirppareita enemmän kuin koko elämäni aikana yhteensä. Vilautan nyt murto-osaa viimeaikaista löydöistä.

Sydäntarjotin oli positiivinen yllätys kirpparikierrokselta, jonka saalis uhkasi jäädä mitättömäksi. Hyllyssä alkaa olla aika monta tarjotinta jo. Mitä te teette kaikilla tarjottimilla?Paikallisesta kierrätysryhmästä löytyi upea 70-luvun Ikean valaisin. Samaa mallia saa edelleen, mutta ei tässä värissä. Paljonkohan näitä Suomessa liikkuu? Ikea tuli kuitenkin Suomeen vasta 90-luvulla. Sain suostuteltua O:n ottamaan lampun olohuoneeseensa vuokranantajan harmaan lampun tilalle. Minun kotiini tämä ei käy ilman sähkötöitä.. Johtokupu ei pysy paikoillaan, siihen pitää keksiä joku viritelmä.


 Kauniita kankaita ja purkkeja on myös tarttunut mukaan.

Ja ah niin ihanat Biltonsin lautaset! Tuosta alimmasta kankaasta tulee ihana joululiina! En kestä joulutekstiileissä tonttuja, pukkeja, havuja tai muuta liian ilmiselvää joulukuviota. Punaisten sävyt ovat riittävät luomaan tunnelmaa.


Olen heikkona piparikukkiin. Lasten retrohtava Hemtexin kylpytakki oli pakko napata mukaan. Ehkä ompelen siitä jotain kivaa.Ja tää aarre..! <3 Tietääkö joku tästä jotain? Ihanilla kirkkailla väreillä varustettu retrokangaspala käveli edullisesti minua vastaan. Piilotettuna lakanakasaan. Eihän tällaista herkkua voinut sinne jättää! Hihkaise, jos tiedät alkuperän tai suunnittelijan!


 Erik Koldin vihreä purkki päätyi puuroriisin säilytyspaikaksi. O tykkää riisipuurosta, joten sitä täytyy hänelle usein keittää <34 kommenttia:

 1. Meilläkin on kaksi tuollaista tarjotinta. Ukkoni aikoinaan ostanut ennenkuin olemme avioituneet. Minulla samaa sarjaa suorakaiteen muotoinen.
  Ihania ostoksia olet löytänyt. Sen harvan kerran kun minä kirpparille eksyn, niin en osaa löytää mitään. Tytöt sanookin että se vaatii harjaantunutta silmää ja niin se taitaa olla. Nämä aikuiset tyttöni 22 ja 25v kun ovat koko ikänsä my little poneja ostelleet kirpulta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suorakaiteen muotoisesta samanlaisesta olen kyllä haaveillut! Ois ihana ja kaunis! Kirppareita kiertäessä silmä kieltämättä harjaantuu..! Aina ei löydy mitään, mutta joskus tulee aarteita vastaan <3

   Poista
 2. Meillä oli aikoinaan kotona tarjottimet seinällä roikkumassa sellaisista kankaisista tarjottimen pidikkeistä. Näytti sillä nimellä löytyvän jotain kuvaa, kun googletin. Osaisit varmaan kätevänä ompelijana tehdä itsekin :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kirppari löytöjä oot kyllä tehnyt, kertakaikkiaan. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista